Maak kennis met Bitcoin Delta

Welkom bij BitcoinDelta, jouw gids in de wereld van Bitcoin en het Lightning-netwerk. Wij zijn gepassioneerd door de kracht van Bitcoin en zijn vastbesloten om ondernemers en organisaties te helpen Bitcoin te omarmen en te integreren in hun bedrijfsactiviteiten.

Onze Missie

De missie van BitcoinDelta is om ondernemers en individuen te begeleiden bij het begrijpen, benutten en omarmen van de mogelijkheden van Bitcoin en het Lightning Network. Wij streven ernaar om een toonaangevende bron van educatie, begeleiding en innovatie te zijn, met als doel bij te dragen aan de bredere acceptatie en adoptie van Bitcoin als een krachtig financieel instrument en een revolutie in de wereld van betalingen en handel. Onze inzet is om de kloof tussen technologie en gebruikers te overbruggen, en iedereen in staat te stellen om met vertrouwen en begrip deel te nemen aan de evolutie van de financiële toekomst.

“BitcoinDelta helpt ondernemers op weg in de wereld van Bitcoin.”

Team BitcoinDelta

Arno

Projecten & PR

Filip

Adviseur, educatie & adoptie

Michilis

Techniek IT & producties

Ralph

Design & marketing

Word Lid van de Bitcoin Business Club

Wil je als ondernemer actief met Bitcoin aan de slag en het accepteren als betaalmiddel voor je klanten? Wordt dan lid van de Bitcoin Business Club: een netwerk van vooruitstrevende ondernemers en ervaren Bitcoiners die elkaar helpen en inspireren.

Scroll naar boven

Menu

Voor de eenmalige kosten ontvang je

 
  • Een Bitcoin Lightning Wallet configuratie
  • Een Lightning adres
  • Testtransactie
  • Inregelen wallet backup
  • Oplevering zakelijk Bitcoin betaalpakket waarmee je in Bitcoin kunt afrekenen in je onderneming, online in webshop of via facturatie.
  • Point Of Sale (POS) dat we bij oplevering samen met je testen.