Bitcoin Business Club

Wil je als ondernemer actief met Bitcoin aan de slag en het accepteren als betaalmiddel voor je klanten? Word dan nu lid van de Bitcoin Business Club: Het netwerk van ondernemers en ervaren Bitcoiners die elkaar ondersteunen en inspireren.

Verken de mogelijkheden van Bitcoin en maak kennis met andere Bitcoin ondernemers

Bitcoin Betaalpakket

Je regelen in overleg een Bitcoin betaalpakket voor je onderneming in waarmee je eenvoudig, veilig en betrouwbaar heel snel met Bitcoin kunt afrekenen met Point of Sale kassa, in je webshop of via facturatie.

Maandelijks Online Meetup

Schuif online aan met je telefoon, tablet of computer. In deze maandelijkse meetups ontvang je relevant Bitcoin nieuws, we behandelen specifieke Bitcoin thema’s en vragen. Daarnaast is er interactie om ervaringen uit te wisselen met andere ondernemers.

Events

Maak kennis met andere Bitcoin ondernemers tijdens events waar we ook de laatste Bitcoin toepassingen demonstreren en kom in contact met verschillende specialisten uit ons BitcoinDelta netwerk.

Lid Worden

Bitcoin Business Club
30 Per Maand*
  • Bitcoin Betaalpakket
  • Maandelijkse Online Meetups
  • Workshops & community events

Over Bitcoin

Ontdek enkele interessante feiten over Bitcoin, de revolutionaire digitale valuta die de wereld van financiën en technologie verandert. Leer meer over het maximale aanbod, het mijnen van blokken en andere essentiële kenmerken die Bitcoin tot een uniek en invloedrijk fenomeen maken.

0 M
Bitcoin
0 +
Jaar online
0 ~m
Nieuw blok
0 M
Sats = 1 Bitcoin

ask us anything

FAQ

BitcoinDelta is een platform dat ondernemers en organisaties helpt bij het begrijpen, omarmen en integreren van Bitcoin en het Lightning Network in hun bedrijfsactiviteiten. We bieden educatie, begeleiding en ondersteuning om Bitcoin toegankelijk te maken voor iedereen.

Ons doel is om Bitcoin en het Lightning Network toegankelijk te maken en te bevorderen, zowel voor individuen als bedrijven. We streven naar bredere acceptatie en adoptie van Bitcoin als een krachtig financieel instrument en een revolutie in de wereld van betalingen en handel.

BitcoinDelta biedt praktische begeleiding en ondersteuning om Bitcoin-acceptatie in je winkel of op je website te implementeren. We helpen je de voordelen van Bitcoin te ontdekken.

Ja, we bieden Bitcoin Lightning Payment Services via Lightningcheckout.eu om veilige en snelle Bitcoin-transacties mogelijk te maken, zowel voor consumenten als zakelijke klanten.

Ja, we hebben een uitgebreide kennisbank met informatie over Bitcoin, het Lightning-netwerk en gerelateerde onderwerpen. We bieden ook online cursussen om je kennis te vergroten.

  • Organiseren jullie evenementen of meetups?

    We organiseren maandelijkse online meetups waarin relevante Bitcoin-ontwikkelingen worden besproken en waar je de kans hebt om vragen te stellen.

Scroll naar boven

Menu