Koffiesalon Capisce

Koffiesalon Capisce, bekend van de nummer 6 notering in de Misset Koffie Top 100, ligt op een gezellig plekje midden in het centrum van Sluis in de Kapellestraat, centraal gelegen tussen de boetiekjes en restaurants. Capisce is gespecialiseerd, lunches en taarten, wat de lokale klanten en de massa’s toeristen zeer goed bevallen.

De blikvanger is de prachtige espressomachine van Buscaglione. Capisce werkt uitsluitend met Buscaglione koffie. Deze koffie wordt geprezen door sterrenrestaurants en wint wereldwijd vele prijzen. Ooit was Buscaglione het exclusieve merk van het Vaticaan, tegenwoordig staat Buscaglione Espresso in Italië al meer dan een eeuw op eenzame hoogte.

Vanaf de ochtend worden warme of verfrissende drankjes of overheerlijke, zelfgemaakte snacks en velerlei lekkers geserveerd. Voor de lunch kan gekozen worden uit verse broodjes, pittige salades, of warme snacks.

In de namiddag staan dan weer ijsjes, zoetigheden of pannenkoeken op het menu. Alle gerechten worden vers bereid.

Openingstijden
Dagelijks geopend van 9:00u tot 17:45u
Woensdag & donderdag gesloten.

Andere Bedrijven

Jouw bedrijf hier?
Scroll naar boven

Menu

Voor de eenmalige kosten ontvang je

 
  • Een Bitcoin Lightning Wallet configuratie
  • Een Lightning adres
  • Testtransactie
  • Inregelen wallet backup
  • Oplevering zakelijk Bitcoin betaalpakket waarmee je in Bitcoin kunt afrekenen in je onderneming, online in webshop of via facturatie.
  • Point Of Sale (POS) dat we bij oplevering samen met je testen.