Bitcoin Businessclub Meetup over de Bitcoin Halving en ander actueel Bitcoin nieuws voor ondernemers

Op donderdagavond 4 april organiseren we opnieuw een Bitcoin Businessclub Meetup, ditmaal gewijd aan de aankomende Bitcoin halving en andere belangrijke ontwikkelingen in de wereld van Bitcoin voor ondernemers.
De Bitcoin community maakt zich op voor dit moment waarna de eigenaren van Bitcoin miners nog maar de helft van de bloksubsidie ontvangen.

Elke 210.000 blokken wordt de subsidie gehalveerd, wat bekend staat als de ‘halving’. Deze halvering van de bloksubsidie markeert een cruciaal moment in de Bitcoin-community, waarbij de eigenaren van miners slechts de helft van de bloksubsidie zullen ontvangen. Dit proces, bekend als ‘halving’, vindt gemiddeld elke 4 jaar plaats, vanwege het feit dat er elke 10 minuten een nieuw blok wordt gevonden. Het begon met 50 bitcoin per blok in januari 2009 en na de laatste halving kan elke miner die een blok vindt zichzelf slechts 6,25 bitcoin toekennen. Deze regels vormen essentiële onderdelen van de decentrale Bitcoin-architectuur, die steeds meer mensen ontdekken.

Maar wat betekent deze komende halving nu eigenlijk en wat voor effecten kunnen we verwachten? Deze vragen en meer zullen worden besproken tijdens de volgende Bitcoin Businessclub meetup, in begrijpelijke taal voor iedereen.
Meld je aan je bent van harte welkom om mee te doen!

Bitcoin Businessclub Meetup

Bitcoin halving, uitleg en duiding van een bijzonder moment

De Bitcoin Business club is een initiatief van BitcoinDelta, we helpen ondernemers op weg in de wereld van Bitcoin. We heten je van harte welkom voor een boeiende avond!

Van harte welkom!
Via Zoom, donderdagavond 4 april Aanvang: 20:00u

Tijdens de meetup zullen we de laatste Bitcoin-actualiteiten bespreken, de aankomende Bitcoin halving onder de loep nemen, wereldwijde Bitcoin-ontwikkelingen presenteren, vragen beantwoorden en ervaringen uitwisselen met andere ondernemers.

Doe mee en meld je gratis aan voor deze online Bitcoin Businessclub meetup

De Zoom-sessie begint om 20:00u en eindigt rond 21:15u.

We kijken ernaar uit je daar te zien!

Share the Post:
Scroll naar boven

Menu

Voor de eenmalige kosten ontvang je

 
  • Een Bitcoin Lightning Wallet configuratie
  • Een Lightning adres
  • Testtransactie
  • Inregelen wallet backup
  • Oplevering zakelijk Bitcoin betaalpakket waarmee je in Bitcoin kunt afrekenen in je onderneming, online in webshop of via facturatie.
  • Point Of Sale (POS) dat we bij oplevering samen met je testen.