Ontdek ₿itcoin voor jouw onderneming

Elke dag wordt Bitcoin gebruikt door meer mensen. Met de opkomst van het Lightning netwerk kan iedereen nu makkelijk met Bitcoin betalen via een mobiele app.

BitcoinDelta helpt ondernemers om hun weg te vinden in de mogelijkheden van Bitcoin. We ontwikkelen, implementeren en ondersteunen Bitcoin initiatieven in de Benelux.

Ondernemers die lid worden van de Bitcoin Business Club kunnen veilig en eenvoudig aan de slag met het afrekenen in Bitcoin, daarnaast organiseren we maandelijks een online bijeenkomst met laatste relevante Bitcoin nieuws, behandelen we specifieke thema’s, vragen en worden onderling ervaringen uitgewisseld.

In samenwerking met:

Wij ontwikkelen, implementeren en ondersteunen Bitcoin diensten voor ondernemers.

01

Plan

Laat ons samenwerken om al jouw Bitcoin Lightning ideeën te realiseren! We zoeken partners met een visie en investeerders die de unieke eigenschappen van Bitcoin waarderen. We zijn toegewijd in ontwikkeling op maat, leveren een kwalitatieve oplossing en ondersteunen deze aangepast aan uw noden.

02

Build

Door onze brede expertise in Bitcoin en Lightning, waardeert ons team kennis en groei. We zoeken daarom voor u ook partners met een visie en toegewijde Bitcoin investeerders die gepassioneerd zijn door Bitcoin en zijn eigenschappen.

03

Run

Hebt u voortdurende online ondersteuning nodig voor uw Bitcoin Lightning onderneming? We bepreken en vinden de perfecte infrastructuur om u op maat te ondersteunen. Neem vandaag nog contact met ons op.

Scroll naar boven

Menu

Voor de eenmalige kosten ontvang je

 
  • Een Bitcoin Lightning Wallet configuratie
  • Een Lightning adres
  • Testtransactie
  • Inregelen wallet backup
  • Oplevering zakelijk Bitcoin betaalpakket waarmee je in Bitcoin kunt afrekenen in je onderneming, online in webshop of via facturatie.
  • Point Of Sale (POS) dat we bij oplevering samen met je testen.