BITCOINBRABANT
Bert de Groot helpt met bitcoinbrabant.com bedrijven te verwarmen met computers die de veiligheid waarborgen en transacties verwerken van het bitcoin netwerk. Er worden onder andere kassen verwarmd waar bloemen gekweekt worden. Een deel van de met bitcoin warmte gekweekte bloemen worden wereldwijd verkocht via bitcoinbloem.com.
Vanwege de toename van lokaal opgewekte wind- en zonne-energie en de daaruit voortkomende net-onbalans ontstaan er nieuwe toepassingsmogelijkheden voor de mining industrie in de Benelux.
Ondernemers met uitdagingen op gebied van dynamische restenergie en energie-overcapaciteit doen er verstandig aan om de mogelijkheden van Bitcoin mining te verkennen.

Bert is van origine waterbouwkundig ingenieur. In vorige werkzaamheden zijn technologie en innovatie de belangrijkste drijfveren geweest en geniet nu van het full-time waarmaken van de bitcoin standaard. 

BITTR
Bittr maakt het voor iedereen in Europa eenvoudig om regelmatig bitcoin te kopen. Meld je aan, stel via je bank-app een periodieke overschrijving in, en Bittr doet de rest: jouw euro’s worden automatisch omgezet in bitcoin en direct in jouw wallet gestort. Het maakt niet uit hoeveel je stuurt, start vandaag nog met jouw Bittr-spaarvarken! 🐷 Geniet van een transparante vergoeding van 1,5% en zie je spaarvarken groeien zonder moeite. 📈 En heb je vragen? De Bittr klantenservice, gepassioneerd over bitcoin, staat altijd voor je klaar. 💁

Bitcoin Wealth Management
Denise Torsy en haar team bedient particulieren, bedrijven en family offices.

We gebruiken alleen Bitcoin. We zijn toegewijd aan het laten groeien van de rijkdom van onze klanten op een Bitcoin-manier die past bij een gedecentraliseerde en financiële toekomst.
Wij helpen u met het nemen van costody van uw eigen bitcoins met bitcoin accountants en Bitcoin private banking.

Wil je investeren in de toekomst van finance, dan maken we Bitcoin met persoonlijke begeleiding toegankelijk.

Lightning Checkout
Ton is reeds 20 jaar werkzaam op het grensvlak van Business en IT. Ontdekte in 2017 Bitcoin als optie om in te investeren maar al snel begon Ton de technische en macro economisch aspecten van Bitcoin te ontdekken. 

Sinds 2019 houdt Ton zich bezig met productontwikkeling rondom het Bitcoin Lightning netwerk. Hieruit is onder andere Lightning Checkout voortgekomen met als doel het vergroten van de adoptie van Bitcoin. Dit doen we door de mogelijkheden van Bitcoin op een eenvoudige wijze beschikbaar te stellen aan ondernemers en bedrijven.

Pieter Meulenhoff Bitcoin Jukebox & BitcoinTaps
Pieter Meulenhoff is werkzaam als adviseur in de cybersecurity sector voor Resillion. Pieter is gespecialiseerd ICT kwaliteit en geeft ondermeer trainingen gericht op de beveiliging van software en IoT systemen. Daarnaast treedt hij met enige regelmaat op als deskundige in rechtszaken en geeft les op diverse hogescholen. Naast zijn professionale activiteiten draagt Pieter actief bij aan verschillende Open Source initiatieven zoals Bitcoin. Een van zijn passies is het ontwikkelen van toepassingen zoals de Bitcoin Lightning Jukebox en BitcoinTaps.

Scroll naar boven

Voor de eenmalige kosten ontvang je

 
  • Een Bitcoin Lightning Wallet configuratie
  • Een Lightning adres
  • Testtransactie
  • Inregelen wallet backup
  • Oplevering zakelijk Bitcoin betaalpakket waarmee je in Bitcoin kunt afrekenen in je onderneming, online in webshop of via facturatie.
  • Point Of Sale (POS) dat we bij oplevering samen met je testen.