Foodtruck Festival - 9 september 2023

Kom de mogelijkheden van Bitcoin ontdekken!

Ontdek de toekomst van betalen, sparen, factureren en online afrekenen met behulp van Bitcoin tijdens het Foodtruckfestival Smaken & Zaken!

Betalingen waren nog nooit zo snel, eenvoudig, veilig, anoniem? en goedkoop!
Ontdek de kracht van Bitcoin, ‘s werelds meest innovatieve betaaltechnologie, al 14 jaar lang online!

Perkpolderhaven 4, 4588 RB Walsoorden
Nederland

SmakenZaken & Bitcoin

Over het Event​

Hallo ondernemers uit Nederland & België!

Kom jij ook genieten met je business partner, je familie of vrienden van hapjes & drankjes, maak kennis met Nederlandse & Belgische ondernemers op een locatie in Zeeuws-Vlaanderen waar de komende jaren het nieuwe dorp Waterzande wordt ontwikkeld.

Tijdens het Foodtruckfestival Smaken & Zaken krijg je informatie over Bitcoin en kan je zelf uitproberen hoe bitcoin werkt met een aantal leuke Bitcoindemo’s of hoe je zelf Bitcoin in je eigen onderneming kunt gebruiken.

Alle hapjes, drankjes, producten en diensten op het festivalterrein kan je afrekenen met Bitcoin. Geen gedoe meer met bonnetjes of buttons maar een eenvoudige naadloze betaalervaring met behulp van je eigen smartphone.

Ontmoet de sprekers

Op het podium staan een aantal gerenommeerde en ervaren ondernemers actief met Bitcoin en dienstverlening. Neem deel aan de sessies, dit is de kans om je vragen aan de experts te stellen, zo krijg jij snel inzicht in de mogelijkheden van Bitcoin voor jou onderneming.

Filip Courtois

BitcoinDelta General Bitcoin Specialist

Bert de Groot

Bitcoin Brabant De Bitcoin Mining specialist van de Benelux.

Ruben Waterman

Bittr Sparen in Bitcoin, eenvoudig & automatisch van euro’s naar Bitcoin

Arno Rootsaert

BitcoinDelta Online autonomie met Bitcoin

Ton Kunen

Lightning Checkout Snel & eenvoudig afrekenen in Bitcoin

Denise Torsy

Bitcoin Wealth Management Bitcoin werkt voor uw vermogen

Pieter Meulenhoff

Bitcoin Biertaps en Lightning Jukebox

Sprekers programma​

Laat deze unieke kans niet aan je voorbij gaan en kom de toekomst van snelle wereldwijde betaalmogelijkheden ontdekken!

Ben jij ondernemer maar ben je nog niet op de hoogte van Bitcoin? Dan is dit jouw uitgelezen kans om op één dag te leren wat Bitcoin is, hoe het werkt, hoe het wordt toegepast en waarom jij het ook wilt gebruiken.

Controleer het programma op deze pagina voor updates & eventuele wijzigingen
 
Op het festival vind je ook alle laatste informatie via de event telegramgroep

Heb je nog geen Bitcoin?

Op het festival kan je ter plekke wat euro’s omwisselen voor Bitcoin zodat je op het terrein je drankjes, hapjes kunt betalen, zelf een biertje tappen met de Bitcoin Biertap, meespelen met de Bitcoin Lotto en nog vele andere Bitcoin demo’s. Er worden gedurende het festival zelfs met Bitcoins gestrooid via Telegram dus zorg dat je telefoon goed is opgeladen en sprokkel Bitcoin via nieuwe digitale communicatiekanalen.

Laat deze unieke kans niet aan je voorbij gaan en kom de toekomst van snelle wereldwijde betaalmogelijkheden ontdekken!

Zorg voor een opgeladen telefoon & installeer de volgende apps

Wallet

Deze app heb je nodig om je Bitcoin voor deze dag op te slaan en te betalen, het is je digitale portemonee. Meer info

Telegram

Iedereen kent WhatsApp, wel Telegram is hetzelfde maar het kan heel veel meer, ook met Bitcoin en dat zal je merken op het festival terrein. Meer info

Over de organisatie

Foodtruckfestival wordt georganiseerd door BusinessClub Perkpolder.

Alle Bitcoin gerelateerde services op het festival worden door BitcoinDelta verzorgd in samenwerking met betrokken partners.

Voor verdere details en overige activiteiten op het festival bezoek de eventpagina van de BusinessClub Perkpolder

BitcoinDelta PARTNERS

BitcoinDelta PARTNERS

BitcoinDelta PARTNERS zijn gedreven Bitcoin ondernemingen en Bitcoin specialisten in hun vakgebied.

Wordt lid van BitcoinDelta en kom in contact met de Bitcoin experts van de Benelux, via onze maandelijkse online bijeenkomsten voor kennisuitwisseling, ondersteuning bij uw Bitcoin gerelateerde vragen en het laatste relevante Bitcoinnieuws voor ondernemers.

BITCOINBRABANT

Bert de Groot helpt met bitcoinbrabant.com bedrijven te verwarmen met computers die de veiligheid waarborgen en transacties verwerken van het bitcoin netwerk. Er worden onder andere kassen verwarmd waar bloemen gekweekt worden. Een deel van de met bitcoin warmte gekweekte bloemen worden wereldwijd verkocht via bitcoinbloem.com.
Vanwege de toename van lokaal opgewekte wind- en zonne-energie en de daaruit voortkomende net-onbalans ontstaan er nieuwe toepassingsmogelijkheden voor de mining industrie in de Benelux.
Ondernemers met uitdagingen op gebied van dynamische restenergie en energie-overcapaciteit doen er verstandig aan om de mogelijkheden van Bitcoin mining te verkennen.
Bert is van origine waterbouwkundig ingenieur. In vorige werkzaamheden zijn technologie en innovatie de belangrijkste drijfveren geweest en geniet nu van het full-time waarmaken van de bitcoin standaard.

Website: BitcoinBrabant.com

BITTR

Bittr maakt het voor iedereen in Europa eenvoudig om regelmatig bitcoin te kopen. Meld je aan, stel via je bank-app een periodieke overschrijving in, en Bittr doet de rest: jouw euro’s worden automatisch omgezet in bitcoin en direct in jouw wallet gestort. Het maakt niet uit hoeveel je stuurt, start vandaag nog met jouw Bittr-spaarvarken! 🐷 Geniet van een transparante vergoeding van 1,5% en zie je spaarvarken groeien zonder moeite. 📈 En heb je vragen? De Bittr klantenservice, gepassioneerd over bitcoin, staat altijd voor je klaar. 💁

Website: Getbittr.com

Bitcoin Wealth Management

Denise Torsy en haar team bedient particulieren, bedrijven en family offices.
We gebruiken alleen Bitcoin. We zijn toegewijd aan het laten groeien van de rijkdom van onze klanten op een Bitcoin-manier die past bij een gedecentraliseerde en financiële toekomst.
Wij helpen u met het nemen van costody van uw eigen bitcoins met bitcoin accountants en Bitcoin private banking.
Wil je investeren in de toekomst van finance, dan maken we Bitcoin met persoonlijke begeleiding toegankelijk.

Website: BitcoinsWealthManagement

Lightning Checkout

Ton is reeds 20 jaar werkzaam op het grensvlak van Business en IT. Ontdekte in 2017 Bitcoin als optie om in te investeren maar al snel begon Ton de technische en macro economisch aspecten van Bitcoin te ontdekken. 
Sinds 2019 houdt Ton zich bezig met productontwikkeling rondom het Bitcoin Lightning netwerk. Hieruit is onder andere Lightning Checkout voortgekomen met als doel het vergroten van de adoptie van Bitcoin. Dit doen we door de mogelijkheden van Bitcoin op een eenvoudige wijze beschikbaar te stellen aan ondernemers en bedrijven.

Website: LightningCheckout

Bitcoin Jukebox & BitcoinTaps

Pieter Meulenhoff is werkzaam als adviseur in de cybersecurity sector voor Resillion. Pieter is gespecialiseerd ICT kwaliteit en geeft ondermeer trainingen gericht op de beveiliging van software en IoT systemen. Daarnaast treedt hij met enige regelmaat op als deskundige in rechtszaken en geeft les op diverse hogescholen. Naast zijn professionale activiteiten draagt Pieter actief bij aan verschillende Open Source initiatieven zoals Bitcoin. Een van zijn passies is het ontwikkelen van toepassingen zoals de Bitcoin Lightning Jukebox en BitcoinTaps.

Scroll naar boven

Menu

Voor de eenmalige kosten ontvang je

 
  • Een Bitcoin Lightning Wallet configuratie
  • Een Lightning adres
  • Testtransactie
  • Inregelen wallet backup
  • Oplevering zakelijk Bitcoin betaalpakket waarmee je in Bitcoin kunt afrekenen in je onderneming, online in webshop of via facturatie.
  • Point Of Sale (POS) dat we bij oplevering samen met je testen.