Bitcoin Business Club lidmaatschap

 360,00 / jaar met 1 maand proefversie

Schrijf je in op ons memberschip programma

 1. Bitcoin Hulplijn: Onze Bitcoin-specialisten staan voor je klaar om al je vragen over Bitcoin te beantwoorden en je te ondersteunen bij eventuele uitdagingen.
 2. Bitcoin Opslag Begeleiding: Leer hoe je je Bitcoin veilig kunt opslaan en beheren, met begeleiding van experts.
 3. Bitcoin Acceptatie Begeleiding: Ontdek hoe je Bitcoin als betaalmiddel kunt implementeren in je winkel of op je website, met praktische begeleiding en ondersteuning.
 4. Media Aandacht en Digitale Promotie: We helpen je bij het genereren van media-aandacht en digitale promotie om jouw Bitcoin-acceptatie-initiatieven in de schijnwerpers te zetten.
 5. Kennisbank: Krijg toegang tot een uitgebreide kennisbank met informatie over Bitcoin, het Lightning-netwerk en gerelateerde onderwerpen.
 6. Cursussen op de Website: Leer op je eigen tempo met online cursussen die je dieper inzicht geven in Bitcoin en Lightning.
 7. Bitcoin Lightning Payment Services: Veilig en snel afrekenen met Bitcoin in je winkel, op je terras, onderweg of in je webshop. We helpen je bij het implementeren van Bitcoin-betalingen, zowel voor consumenten als zakelijke klanten.
 8. Maandelijkse Online Meetup: Doe mee aan onze maandelijkse online meetups waarin relevante Bitcoin-ontwikkelingen worden besproken en waar je de kans hebt om vragen te stellen.
 9. Instant Messaging: De manier van digitaal communiceren en informatie uitwisselen maakt sterke ontwikkelingen door. Via Telegram bieden we BitcoinDelta leden ondersteuning en introduceren we Bitcoin Lightning transacties in Telegram. (nog relevant?)
 10. Bitcoin Kennis & Ervaring: Profiteer van de ervaring en expertise van BitcoinDelta om je te helpen met concrete oplossingen en begeleiding bij het gebruik van Bitcoin en Lightning.
 11. Antwoorden op Veel Gestelde Vragen: Ontvang antwoorden op veelgestelde vragen en indien nodig extra begeleiding en expertise.

 

Opmerking: Jouw privacy is belangrijk voor ons. Jouw gegevens worden veilig bewaard en zullen alleen worden gebruikt voor communicatie met betrekking tot BitcoinDelta en de Bitcoin Businessclub gerelateerde zaken.

verwante producten

Scroll naar boven

Voor de eenmalige kosten ontvang je

 
 • Een Bitcoin Lightning Wallet configuratie
 • Een Lightning adres
 • Testtransactie
 • Inregelen wallet backup
 • Oplevering zakelijk Bitcoin betaalpakket waarmee je in Bitcoin kunt afrekenen in je onderneming, online in webshop of via facturatie.
 • Point Of Sale (POS) dat we bij oplevering samen met je testen.