Culinaire ervaringen ontmoeten Bitcoin op het Smaken & Zaken festival

Culinaire ervaringen ontmoeten Bitcoin op het Smaken & Zaken festival

Voor het eerst in de Lage Landen presenteert het Smaken&Zaken Festival, dat plaatsvindt op zaterdag 9 september 2023 van 11:00 tot 20:00 uur op het voormalige veerplein in Perkpolder, een opwindende combinatie van smaakvolle lekkernijen en de innovatieve mogelijkheden van Bitcoin, het digitale waardesysteem van de toekomst.

Smaken&Zaken festival biedt niet alleen een scala aan heerlijke proeverijen, maar fungeert ook als een platform waar ondernemers en liefhebbers samenkomen om nieuwe connecties te maken. De primeur op dit evenement is de introductie van Bitcoin, de wereldwijde revolutionaire valuta van de toekomst.

Bezoekers van het festival zullen de kans krijgen om niet alleen kennis te maken met Bitcoin, maar ook om zelf de werking van Bitcoin uit te proberen via verschillende innovatieve Bitcoin-demonstraties. Van de Bitcoin-Jukebox, waar je voor slechts een paar cent een muzieknummer kunt aanvragen, tot het zelf tappen van een biertje met de Bitcoin Biertap. Bovendien wordt er een spannende Bitcoin Lotto georganiseerd, waar enkele deelnemende kunstenaars hun werken zullen verloten.
Aangevuld met de Bitcoin-lezingen en workshop sessies in de middag krijgen bezoekers op één event belangrijk inzichten over Bitcoin en kan je zelf ervaren hoe het werkt

Een van de meest opwindende aspecten is de mogelijkheid voor bezoekers om alle heerlijkheden en drankjes met Bitcoin af te rekenen. Met niets meer dan een smartphone en een eenvoudige app, een wallet die fungeert als portemonee. Bij aankomst op het festivalterrein kunnen bezoekers hun wallet opladen, en wordt het festival voor de bezoekers een ervaring in moderne betalingstechnologie. Snel, veilig, goedkoop en wereldwijd toepasbaar.

Het Smaken&Zaken Festival is toegankelijk voor mensen van alle leeftijden en achtergronden. Dit evenement biedt een uitgelezen kans om de grenzeloze mogelijkheden van Bitcoin te verkennen. Tom Willaert, voorzitter van Businessclub Perkpolder, benadrukt het belang van de dag: “Dit is de dag om te experimenteren, ideeën te delen en samen te proosten. We nodigen ondernemers uit Nederland & België van harte uit om op 9 september te komen”

Voor meer informatie over Bitcoin tijdens Smaken&Zaken:
https://bitcoindelta.eu/smaken-zaken-festival/

Voor meer informatie over Businessclub Perkpolder & het Smaken&Zaken festival:
https://www.bcperkpolder.eu/smakenzaken/

SmakenZaken & Bitcoin

Einde persbericht

Share the Post:
Scroll naar boven

Menu

Voor de eenmalige kosten ontvang je

 
  • Een Bitcoin Lightning Wallet configuratie
  • Een Lightning adres
  • Testtransactie
  • Inregelen wallet backup
  • Oplevering zakelijk Bitcoin betaalpakket waarmee je in Bitcoin kunt afrekenen in je onderneming, online in webshop of via facturatie.
  • Point Of Sale (POS) dat we bij oplevering samen met je testen.